Зарузчик

Usluge - Europages

International Premium

International Premium

3800 evra/godišnje

Informacije o vašoj kompaniji i proizvodima su postavljene na 15 jezika – 12 najrasprostranjenih evropskih jezika, kao i na turskom, arapskom, kineskom. Vaša kompanija će biti prisutna na svim većim svetskim tržištima. 30 ključnih reči na svakom jeziku. Mogućnost postavljanja do 200 proizvoda. Vaš proizvod je u TOP-u Google pretrage na jeziku kupca. International Premium omogućava da koristite funkcije Europages alata 100% efikasno i po atraktivnoj ceni. Cena je navedena bez PDV-a.

Europe Plus Premium

Europe Plus Premium

2980 evra/godišnje

Za one koji žele da usmere svoje napore na odabrana tržišta. Objavljivanje informacija o vašoj kompaniji i njenim proizvodima na pet najpopularnijih evropskih jezika – engleskom, francuskom, nemačkom, italijanskom, španskom, kao i na još jednom jeziku po vašem izboru od 15 dostupnih na Europages (na primer, švedski, arapski, turski). 30 ključnih reči na svakom jeziku, mogućnost postavljanja do 200 proizvoda. Vaši proizvodi su visoko rangirani u rezultatima pretrage na izabranim jezicima. Umerena cena. Cena je navedena bez PDV-a

Europe Plus Entry

Europe Plus Entry

1540 evra/godišnje

Početni paket za izlazak na evropska tržišta. Postavljanje informacija o vašoj kompaniji i proizvodima na pet najpopularnijih evropskih jezika – engleskom, francuskom, nemačkom, italijanskom, španskom, kao i na još jednom jeziku po izboru klijenta. 14 ključnih reči. Postavljanje do 50 proizvoda. Prilika da isprobate Europages alate po povoljnoj ceni. Cena je navedena bez PDV-a.

WLW

WLW

960 evra/godišnje

WLW (Wer Liefert Was) – apsolutni lider B2B segmenta e– trgovine u DACH regionu (zemlje nemačkog govornog područja – Nemačka, Austrija, Švajcarska). Postoji od 1932.godine.

WLW je portal dobavljača za čitav niz industrijskih i potrošačkih proizvoda. Pokriva 590.000 dobavljača, proizvođača i distributera širom sveta. U proseku, mesečno se na sajt postavi 1.275.000 zahteva kupaca, od čega je 88% iz zemalja DACH. Cena je navedena bez PDV-a.

E-mail marketing Za Europages klijente

E-mail marketing

Zajedno s kompanijom Visable nudimo da kreirate i implementirate ciljane e-mail marketinške kampanje kako biste povećali prodaju kod korisnika – učesnika platforme Europages.

  • 4500 poslovnih sektora, 130 zemalja
  • 100% pouzdani kontakti, profilni auditorijum
  •  prevod na 6 ili 15 jezika
  • slanje pisama u ime Visable

Uslugom su obuhvaćene dve različite opcije. Detalje mogu razjasniti stručnjaci kompanije Grand Gector.

Usluga se pruža na osnovu ugovora o ponudi.

Display-oglašavanje Za Europages klijente

Display-oglašavanje

Display – oglašavanje je postavljanje vašeg banera na web stranicu Europages i njegovo prikazivanje u rezultatima pretrage na zahtev naših korisnika. Vi birate ključne reči po kojima vas korisnici Europages mogu pronaći i mi prikazujemo vaš baner za te ključne reči kako bismo pomogli novim klijentima da vas pronađu.

Cena 1 ključne reči je 50 evra mesečno (bez PDV-a), minimalna porudžbina je 500 evra (takođe bez PDV-a).

Usluga se pruža na osnovu ugovora o ponudi.

Load

Hvala vam! <br> Vaša prijava je uspešno registrovana

Operater će vas uskoro kontaktirati